Buurtcorporatie in de prijzen als beste initiatief uit Brabant.

Buurtcorporatie in de prijzen als beste initiatief uit Brabant.
Beste initiatief van de 100 Brabantse Inzendingen VSB Fonds 25 jarig jubileum!!
Dit kregen de initiatiefnemers van de Buurtcorporatie, Ankie van der Sar en Ad van Best, vanmiddag te horen. En naast deze titel ontvingen zij ook een prijs van 2500,- Euro.

Dus "Goed idee?, kom er mee" en meld je via het formulier.

02/11/2015

Jouw stem voor de Buurt-corporatie

Als buurt-corporatie i.o. nemen wij deel aan de ideeenwedstrijd van het VSB fonds. Ons idee, het opzetten van een buurt-corporatie is door een eerste selectieronde, waarbij meer dan 800 ideeen zijn beoordeeld, heengekomen. Op 22 augustus jl. hebben we in een pitch van 1 minuut het idee van de buurt-corporatie moeten presenteren. Op deze presentatie kan nu gestemd worden via de link www.vsbverzilverjeidee.nl/ideeen/buurt-corporatie

De Buurt-corporatie is van, voor en door bewoners uit de buurten Gerardusplein, Kerstroosplein, Genneperzijde, Roosten, Bloemenbuurt en Eikenburg (de wijk Kortonjo). De buurt-corporatie heeft als doel om ideeen met een economische waarde op sociaal, fysiek en economisch gebied te ondersteunen en ondernemingen te realiseren.

Doe mee door jouw talenten in te zetten voor de buurt, of een idee in te brengen dat je al lang wil realiseren maar niet goed weet hoe dat aan te pakken.

Door jouw stem aan dit idee te geven, kan je de buurt-corporatie vandaag al steunen, met het helpen uitwerken van ideeen van morgen. Ga naar www.vsbverzilverjeidee.nl/ideeen/buurt-corporatie

02/09/2015